Home

Diensten

Over ons

Contact

Glas reparatie raam

Glas reparatie van uw raam op locatie zowel voor particulieren als zakelijk. Al ons glas wordt op maat geproduceerd, en met de aller nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen. Wat betekend dat we een duurzaam maar ook efficiënte oplossing kunnen bieden.

Heb je vragen? Bel op 06 24 64 96 60 of mail naar info@looijenglas.nl.

Repareren van glas

Het repareren van glas is een essentiële dienst voor zowel particulieren als bedrijven, vooral wanneer ramen of spiegels breken of beschadigd raken. Glasreparatie biedt een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing in plaats van volledige vervanging. Professionals in glasherstel gebruiken geavanceerde technieken en materialen om scheuren en barsten effectief te herstellen, waardoor de originele helderheid en integriteit van het glas behouden blijven. Bove

Voordelen laten repareren glas

Het laten repareren van glas is een verstandige keuze om meerdere redenen. Allereerst is het vaak aanzienlijk goedkoper dan het volledig vervangen van het glas, wat vooral voordelig is bij grote ramen of bijzondere glaswerken. Daarnaast draagt glasreparatie bij aan duurzaamheid; door het glas te herstellen in plaats van te vervangen, wordt de hoeveelheid afval verminderd en worden natuurlijke hulpbronnen gespaard.

De kosten van glasreparatie

De kosten van glasreparatie kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van de schade, het type glas, en de locatie van de reparatie. Kleine scheurtjes of barstjes in standaard ramen kunnen relatief goedkoop worden gerepareerd, vaak vanaf €50 tot €100. Grotere beschadigingen, zoals uitgebreide scheuren of gebroken ruiten, vereisen complexere reparatiewerkzaamheden en kunnen daarom duurder uitvallen, met prijzen die oplopen tot enkele honderden euro’s.

Spoed glasreparatie

Spoed glasreparatie is een cruciale dienst voor situaties waarin glas onverwacht breekt of ernstig beschadigd raakt, zoals bij inbraken, vandalisme of extreme weersomstandigheden. Onze nooddienst biedt snelle en effectieve oplossingen om de veiligheid en het comfort van een gebouw te herstellen. Onze spoed glasreparatie is 24/7 beschikbaar en kan iemand van ons snel ter plaatse zijn om de schade te beoordelen en tijdelijke of permanente reparaties uit te voeren

Vragen over glas?